De neutrale spiegel is een zeer universele spiegel die een mooie glans garandeert, ook in de diepvriezer.
Voor andere smaken en kleuren meng je gewoon tien percent vruchtenpuree Ravifruit onder. Kleur eventueel bij.
8KG
DH318
NEUTRALE SPIEGEL
Toepassing:
Koud mengen en aanbrengen op mousses en ijstaarten.
6x950g
DH312
GANACHE FONDANT
950g
DH313
GANACHE FONDANT
Overgieten van taarten, mousses, ijstaarten, kleingebak
- Ganache laten bekomen op kamertemperatuur.
- Opwarmen tot 35-40°C
- mengen met spatel, geen lucht inmengen.
Vulling voor dessertkoekjes of taart.
- Rechtstreeks uit blik gebruiken.
Chocoladesaus:
- 1kg ganache aanlengen met 300g gekookt water of melk.
Chocopasta:
- 1kg ganache mengen met 300g hazelnootpasta 50%.
Pralinevulling:
- 1kg ganache mengen met 300g bresilienne.
Tip:
- Bij het overgieten van ijstaarten en ijsbombes eerst maskeren
met dun laagje slagroom.
Niets lekkerder dan een traditionele “carré confiture”. De konfituur van Dehaeck Delbaere is gemaakt van rijpe abrikozen.
Ze brandt niet aan.
Verwen uw klanten met deze heerlijkheid.
13KG
DH316
ABRIKOZENCONFITUUR
Penséegebak