slogan
  • -
  • nl
  • -
  • fr
EUR

0
Call us

IJSPASTA EN IJSPOEDERS

Na markt- en labo-onderzoek blijken onze verbeteraars en basispreparaten voor consumptie-ijs toonaangevender dan ooit.
Natuurlijke grondstoffen geven de toon aan en AZO's zijn geweerd.
Bovendien kunnen wij reeds bij kleine producties ons aanpassen aan uw specifieke wensen.

GECONCENTREERDE ROOMIJSPASTA

De roomijspasta VANILLE 910 is de beste kant-en-klare compositie die we kunnen aanbieden. Alsof u de compositie zelf gekookt zou hebben.
De compositie is gebonden met eieren en de vanillesmaak komt van de beste vanillestokken uit Madagascar. De vanillepuntjes zijn zichtbaar aanwezig. Het ijs mag onder de benaming "roomijs" verkocht worden.
6X3L
DH302
VANILLE 910

3L
DH303
VANILLE 910
Dosering: 1 doos mengen met zelfde volume melk.
Werkwijze: 15 minuten laten rijpen vooraleer te turbineren.

 

BASISPREPARATEN VOOR CONSUMPTIEIJS

De basispreparaten zijn kant-en klare poeders die je koud mengt met melk. Bij de Lactomix voeg je 3l melk toe, een kwartiertje laten rusten en je hebt een perfecte ijsmix. Geen probleem dus als er plots een bus toeristen binnenkomt of als de zon er plots dan toch doorkomt.Bij de viscomix voeg je ook nog suiker toe. Geen enkele mix heeft een betere prijs-kwaliteitverhouding dan de viscomix.De mixen zijn verpakt in lichtafschermende aluminiumzakken en bovendien begast voor een uiterst lange bewaartijd. Geen enkele mix benadert zo goed een zelfgekookte compositie.

6X2KG
DH458
LACTOMIX NEUTRAAL

2KG
DH459
LACTOMIX NEUTRAAL
Dosering: 1 kg instrooien in 3 l volle melk.
Werkwijze: 10 minuten laten zwellen.
6X2KG
DH462
LACTOMIX VANILLE

2KG
DH463
LACTOMIX VANILLE
Dosering: 1 kg instrooien in 3 l volle melk.
Werkwijze: 10 minuten laten zwellen.
6X2KG
DH466
VISCOMIX SUPER VANILLE

2KG
DH467
VISCOMIX SUPER VANILLE
Dosering: 1 kg met 6 l melk en 1,2 kg suiker.
Werkwijze: Koud mengen of lichtjes opwarmen voor beter smelten van de suiker. 

  

STABILISATOREN VOOR IJS

6X2KG
DH450
ACTIGLACE NEUTRAAL

2KG
DH451
ACTIGLACE NEUTRAAL
Neutrale stabilisator, emulgator en verbeteraar voor warme bereiding.
Dosering: 5 tot 10 g per liter compositie.

  
6x2KG
DH466
VISCOMIX SUPER VANILLE

2KG
DH467
VISCOMIX SUPER VANILLE
Mengen in warme bereiding voor betere structuur, smaak, opslag en bewaring.
Dosering: 50 tot 75 g per liter compositie.


Recepten voor ijs:


Chocoladeroomijs

Melkijs verbeterd

Roomijs gewoon

Roomijs met eidooiers

Schepijs goedkoop

Yoghurtijs Aardbeien


STABILISATOR VOOR SORBET

FRUCTOMIX 17 is een universele stabilisator voor sorbet met suikergehalte 17°B . Hij bevat geen melkdrogestof en is dus ook ideaal voor sorbets van zure vruchten en alcoholsorbets.



6X2KG
DH454
FRUCTOMIX 17


2KG
DH455
FRUCTOMIX 17
Dosering: Zie tabel Fructomix, klik hier




Sorbetrecepten 


Sorbet met champagne

Sorbet met groene appel en calvados

Sorbet met likeur

Sorbet met likeurwijnen

Sorbet met peren en poire william

Meringue Italienne
edit afsluiten