Geschaafde amandelen
5 KG
DH116
GESCHAAFDE AMANDELEN
Onze geschaafde amandelen zijn flinterdun waardoor u een mooie dekking heeft met weinig gewicht.
Ooit hoorde ik een grote patissier zeggen dat de kwaliteit van de marsepein bepaald wordt door het percentage amandelen. Niets is minder waar. Het percentage amandelen is bepalend voor de verwerking die men wilt. Figuurtjes maken? Een taart versieren? Marsepein bakken? De kwaliteit wordt wel bepaald door de selectie van de amandelen, het pellen en de verdere verwerking.
Marsepein
5 KG
DH160
MARSEPEIN 40/60
40% amandelen, 60% suikers. Warme bereiding waardoor de marsepein minder snel verkorst.
5 KG
DH120
MARSEPEIN 50/50
50% amandelen, ideaal om in blokjes te bakken en voor dessertkoekjes.
5 KG
DH168
MARSEPEIN OM TE VORMEN
33% amandelen, 66% suikers. Koude bereiding voor de beste smaak.
Marsepeinkoekjes
Javanais
Nog enkele recepten met marsepein 50/50
Alcazar
Ananines
Genuese taart
Marcelin
Montpensier
Tartines Flamandes