Pas assez de production ou pas de temps pour cuire vous-même votre composition?
Les stbilisateurs et emulgateurs Dehaeck Delbaere donnent une meilleure structure à votre glaçe. Le fructomix 17 est le meileeur stabilisateur pour vos sorbets.
Nos améliorants et nos bases pour glaçes sont plus actiuels et prépondérants que jamais. Des ingrédiënts naturels donnent le ton. Les azo's sont exclus. De plus, même pour des quantités relativement petites nous pouvons adapter nos produits à vos voeux.
GECONCENTREERDE ROOMIJSPASTA
La pâte à glace VANILLE 910 est la meilleure composition que nous vous présentons. Comme si vous auriez cuit vous-même votre composition.
La composition est liée avec des oeufs et la vanille provient des meilleures gousses de vanille de Madagascar.Les points sont visiblement présents. La glaçe peut se vendre sous la nomination crème glaçée.
3L
DH303
VANILLE 910
Dosage: 1doos mengen met zelfde volume melk.
Werkwijze: 15 minuten laten rijpen vooraleer te turbineren.
BASISPREPARATEN VOOR CONSUMPTIEIJS
De basispreparaten zijn kant-en klare poeders die je gewoon koud mengt met melk. Bij de Lactomix voeg je gewoon 3l melk toe, een kwartiertje laten rusten en je hebt een perfecte ijsmix. Geen probleem dus als er plots een bus toeristen binnenkomt of als de zon er plots dan toch doorkomt.Bij de viscomix voeg je ook nog suiker toe. Geen enkele mix heeft een betere prijs-kwaliteitverhouding dan de viscomix.De mixen zijn verpakt in lichtafschermende aluminiumzakken en bovendien begast voor een uiterst lange bewaartijd. Geen enkele mix benadert zo goed een zelfgekookte compositie.
6X2KG
DH458
LACTOMIX NEUTRAAL
2KG
DH459
LACTOMIX NEUTRAAL
Dosering: 1kg instrooien in 3l volle melk.
Werkwijze: 10 minuten laten zwellen.
6X2KG
DH462
LACTOMIX VANILLE
2KG
DH463
LACTOMIX VANILLE
Dosering: 1kg instrooien in 3l volle melk.
Werkwijze: 10 minuten laten zwellen.
6X2KG
DH466
VISCOMIX SUPER VANILLE
2KG
DH467
VISCOMIX SUPER VANILLE
Dosering: 1kg met 6l melk en 1,2kg suiker.
Werkwijze: Koud mengen of lichtjes opwarmen voor beter smelten van de suiker.
6X2KG
DH450
ACTIGLACE NEUTRAAL
2KG
DH451
ACTIGLACE NEUTRAAL
Neutrale stabilisator, emulgator en verbeteraar voor warme bereiding.
Dosering: 15g per liter compositie.
6x2KG
DH466
VISCOMIX SUPER VANILLE
2KG
DH467
VISCOMIX SUPER VANILLE
Mengen in warme bereiding voor betere structuur, smaak, opslag en bewaring.
Dosering: 50 tot 75g per liter compositie.
Recepten voor ijs:
Chocoladeroomijs
Melkijs verbeterd
Roomijs gewoon
Roomijs met eidooiers
Schepijs goedkoop
Yoghurtijs Aardbeien
FRUCTOMIX 17 is een universele stabilisator voor sorbet met suikergehalte 17°B . Hij bevat geen melkdrogestof en is dus ook ideaal voor sorbets van zure vruchten en alcoholsorbets.
Sorbetrecepten
Sorbet met champagne
Sorbet met groene appel en calvados
Sorbet met likeur
Sorbet met likeurwijnen
Sorbet met peren en poire william
Meringue Italienne